De 3 Gebroeders is opzoek naar nieuwe collega's. Bekijk vacatures

ZakelijkeCatering

zakelijke catering of diner organiseren?
Klik hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Viert u binnenkort uw verjaardag, familiefeest of jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Viert u het feest graag in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis? Wij regelen voor u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Wij kunnen uw feest compleet maken door alles voor u te organiseren van meubilair, partytent, serviesgoed, verrijdbare bar tot een originele attentie als bedankje bij vertrek.

Graag ondersteunen wij uw feest met culinaire verwennerij zoals koude hapjes, tapas, diverse salades, warm en/of koud buffet of barbecues. Dan heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u uw tijd besteden aan uw gasten. De 3 Gebroeders verzorgt graag uw verjaardag, familiefeest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid voor u. Voor elk budget bieden wij u verschillende mogelijkheden. U kunt al een buffet bestellen vanaf € 12,50 per persoon. Maar ook een avondvullend hapjes buffet met verschillende warme gerechten behoort tot de mogelijkheden.

- Receptie

Wij verzorgen voor u op professionele manier al uw gelegenheden waarbij u aan een receptie denkt. Van een simpel hapje en een drankje tot een compleet pakket met luxe amuses en champagne.
Vanaf € 12,50 p.p. vanaf 20 personen

- Lunch

U kunt denken aan een bepaald thema hoe u uw gasten de gehele dag of avond kunt vermaken met entertainment, Food & Drinks die worden afgestemd en inrichting van uw locatie.
Vanaf € 9,95 p.p. vanaf 20 personen

- Bedrijfsfeest

Iets te vieren? Wij verzorgen voor elk budget en feestgelegenheid op uw bedrijf een spetterend en geheel verzorgt feest. U kunt denken aan een hapje met drankje, diverse buffetten, walking diner en zelfs een themafeest.
Vanaf € 9,50 p.p. vanaf 20 personen

- Diner

De 3 Gebroeders verzorgt uw diner bij u op locatie. U kunt hierbij denken aan een diner aan een mooie gedekte tafel of een informeel “Walking Dinner”. Wij stellen samen met u en rekening houdend met het seizoen en gelegenheid het menu samen.
Vanaf € 22,50 p.p. vanaf 20 personen

- Maaltijdverzorging

Wij verzorgen voor u op professionele manier al uw gelegenheden waarbij u aan een receptie denkt. Van een simpel hapje en een drankje tot een compleet pakket met luxe amuses en champagne.
Vanaf € 22,50 p.p. vanaf 10 personen

ParticuliereCatering

Particuliere catering of diner organiseren?
Klik hier voor een greep uit de mogelijkheden.

Viert u binnenkort uw verjaardag, familiefeest of jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Viert u het feest graag in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis? En heeft u daarbij hulp nodig van een professioneel catering bedrijf? Wij regelen voor u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Wij kunnen uw feest compleet maken door alles voor u te organiseren van catering, meubilair, partytent, serviesgoed, verrijdbare bar tot een originele attentie als bedankje bij vertrek.

Graag ondersteunen wij uw feest met culinaire verwennerij zoals koude hapjes, tapas, diverse salades, warm en/of koud buffet of barbecues. Dan heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u uw tijd besteden aan uw gasten. De 3 Gebroeders verzorgt graag uw verjaardag, familiefeest, jubileum of andere feestelijke gelegenheid voor u. Voor elk budget bieden wij u verschillende mogelijkheden. U kunt al een buffet bestellen vanaf € 14,- per persoon. Maar ook een avondvullend hapjes buffet met verschillende warme gerechten behoort tot de mogelijkheden.

- Partycatering

De 3 Gebroeders maakt samen met u van elke feestgelegenheid een succes. Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar en cateringinnuenen.nl maakt in overleg met u alles op maat naar wens, budget en passend bij de feestgelegenheid.
Vanaf € 10,- p.p. vanaf 10 personen

- Barbeque

Wij verzorgen uw BBQ geheel met uw eigen kok aan huis. U kunt zelfs uw BBQ laten verzorgen door een chef. Wij nemen al het servies, bestek, servetten, BBQ + gas mee. Wanneer u klaar bent, nemen wij alle vuile vaat weer mee retour. U kunt dus zo zelf optimaal samen met uw gasten genieten.
Vanaf € 15,- p.p. vanaf 30 personen

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Voor meer informatie

Vul het contactformulier in

Bedankt, we hebben uw aanvraag binnen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op!
Er ging iets mis! Probeer het opnieuw.
© De 3 Gebroeders 2020