De 3 Gebroeders is opzoek naar nieuwe collega's. Bekijk vacatures

De 3 Gebroeders

In september 2008 opende Restaurant De 3 Gebroeders voor het eerst haar deuren. Begonnen met een kok en een bedieningsmedewerker. Inmiddels staat er een team van circa 20 medewerkers voor u klaar. De naam De 3 Gebroeders is een eerbetoon aan John zijn overleden broer en een dankbetoon aan zijn andere broer. “Wij stonden bekend als de gebroeders Sanders” De 3 Gebroeders is een laagdrempelig familierestaurant met een breed publiek van jong tot oud!

HetRestaurant

Restaurant De 3 Gebroeders ligt in het kleine kerkdorpje Gerwen en is de oudste plaats van de gemeente Nuenen. De ideale omgeving voor een borrel tot een lunch, een amuse tot een diner. Voor de kleine gasten is er een mooie afgesloten speeltuin aanwezig en er is een gezellig terras aanwezig. Eten, drinken & gezelligheid met het genot van de mediterraans-internationaal en Oriëntaalse keuken. Uit onze menukaart, welke regelmatig wisselt en aansluit op de seizoenen, heeft u een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Tevens serveren wij verrassende gerechten die wij combineren met de lekkerste bieren en wijnen. Hierin kunnen wij ons aanpassen aan uw speciale wensen. We werken enkel en alleen met dagverse producten om de kwaliteit te kunnen waarborgen zodat u kunt genieten van onze specialiteiten. Samen met zijn team zorgt John voor een gastvrij welkom en puur genot!

OnsTeam

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons in de avonden en in de weekenden willen komen versterken. Ben jij gedreven, heb je passie voor de horeca en ben je flexibel? Wij hebben diverse openstaande vacatures, zowel fulltime als parttime. Werkdagen en uren in overleg.

– Bedieningsmedewerk(st)er | leeftijd vanaf 17 jaar
– Medewerk(st)ers spoelkeuken | leeftijd vanaf 15 jaar
- Chauffeur Maaltijdbezorging (2 jaar rij-ervaring)
- KeukenhulpWil jij of ken je iemand die op zoek is naar een leuke baan in de horeca? Neem dan gerust contact met ons op

" Gaan we regelen! "

John Sanders

© De 3 Gebroeders 2020